RECETA GATIMI
Pjata kryesore

Pule me Qull

Një recetë tjetër tradicionale gatuar në të gjithë vendin, është dhe pula me qull, e cila kërkon pak më shumë mund, por sjell shumë shije.


Related Articles

Fileto derri me Pana

admin

Role me gjoks pule

admin

Patate me Djathë, Mish dhe Karota

admin

Leave a Comment