Yogurt me Mango

Embelsira

Përbërësit
1 kokërr mango
200 ml kos
100 ml qumësht i kondensuar
180 gr kuba akulli

Përgatitja
1
Të gjithë këta përbërës frulojini dhe më pas servirini në gota të zbukuruar me gjethe mendre.

Products You May Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *